Myytävät oppikirjat

Kirjatilauksen ohjeet

Voit tilata alla olevia kirjoja internetin välityksellä joko suoraan tekijältä tai sitten Ostinato nuottikaupasta. Jokaisen kirjan kohdalla on linkit josta voit tilata oppikirjan. Jos tilaat kirjan suoraan tekijältä, tilaus tapahtuu sähköpostitse.

Tilatessasi suoraan tekijältä mainitse tilauksen yhteydessä, mikäli haluat samasta kirjasta useamman kuin yhden kappaleen jolloin saat alennusta postimaksuista. Voit myös itse lisätä samaan sähköpostiin muita Kari Karjalaisen kirjoja joita haluat tilata.

Jos sähköpostin linkki ei jostain syystä aukea, voit lähettää kirjatilauksen tähän osoitteeseen: info@karikarjalainen-music.fi . Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja tilattavan kirjan nimi.

Kari Karjalainen - Trumpettikirja I.

Trumpettikirja Osa I

Trumpettikirja 1:ssä käydään alkuvaiheen opinnot perustaso 1 - 2 tasolle saakka. Toisessa uudistetussa ja laajennetussa painoksessa on 100 sivua ja se sisältää runsaasti perusharjoituksia ja esitysmateriaalia pianosäestyksellä. Kaikki vaskisoiton oppikirjat ovat myös eräänlaisia ”käsikirjoja” vaskisoiton opettajille.

Hinta 29.90 €

Tilaa kirja Kari Karjalaiselta (postikulut 6 €)

Tilaa kirja Ostinato nuottikaupasta

Kari Karjalainen - Trumpettikirja III.

Trumpettikirja Osa III

Trumpettikirja 3:ssa on runsaasti erilaisia kielitysharjoituksia niin suoran-, kaksois- kuin kolmoiskielityksen harjoituksia. Ylärekisterin ja kestävyyden kehittämiseen liittyviä harjoituksia on runsaasti. Kirjassa on sooloteoksia trumpetille sekä virtuoosisia sävellyksiä trumpetille pianolle.

Hinta 39.90 €

Tilaa kirja Kari Karjalaiselta (postikulut 6 €)

Tilaa kirja Ostinato nuottikaupasta

Kari Karjalainen - Sovittaminen.

Sovittaminen, johdatus ammattimaiseen sovittamiseen, orkestrointiin ja soitintamiseen

Kari Karjalaisen uusin kirja on 230 sivuinen seikkaperäinen oppikirja erilaisille yhtyeille sovittamiseen. Kirjassa on laaja teoreettinen osasto jossa käydään soinnuttamiseen ja kontrapunktiin liittyvät asiat huolellisesti läpi unohtamatta jazz-tyylin soinnuttamista. Kirjassa on paljon esimerkkejä erilaisille soitinkokoonpanoille kuoroille sovittamisesta.

Puhallinorkesterille ja sinfoniaorkesterille kirjoittamisesta on myös omat lukunsa. Erilaisille kevyenmusiikin kokoonpanoille on myös oma lukunsa. Kirja ilmestyy syyskuun 2014 aikana ja on saatavana tekijältä ja Ostinato nuottimyymälästä hintaan 49 €.

Palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus 14 päivän kuluessa ostosopimuksen (eli tilauksen) vahvistusilmoituksen saamisesta tai tavaran vastaanottamisesta. Lisää tietoja palautusoikeuksista löytyy Suomen kuluttajaliiton kotisivuilta.